Excel-ohjelmointi.fi

Etusivu Hinnoittelu
Soita: 050 337 9941

Autan yrityksiä käyttämään Excel-ohjelmaa liiketoimintansa kannalta tehokkaammin ja tuottavammin.

Soita 050 337 9941 ja kysy lisää!


Yrityksen kilpailukyky ja Excel

Jos ihmettelet mitä tekemistä näillä kahdella, kilpailukyvyllä ja Excelillä, on toistensa kanssa, niin tämä kirjoitus on tarkoitettu juuri sinulle!

Kuten tiedetään, yrityksen 'kilpailukyky' muodostuu asioista jotka yritys “tekee paremmin kuin kilpailijansa”. Ja jokaiselle yritykselle on järkevää pyrkiä kasvattamaan kykyään pärjätä markkinoilla aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Usein kilpailukyky ymmärretään kuitenkin kovin ahtaasti ja tarkastellaan esimerkiksi vain yrityksen tuotteen tai palvelun kilpailuetua, miten hyvin se pärjää markkinoilla. Kyse on kuitenkin mistä tahansa kyvykkyydestä jolla on liiketoiminnan kannalta rahassa mitattavaa arvoa.

Yrityksen kilpailukykyyn sisältyy siten paitsi se, mitä yritys varsinaisesti tuottaa, myös se, miten ylipäänsä asiat järjestetään ja tehdään yrityksessä. Tekemällä asioita aiempaa järkevämmin saavutetaan lisää etua kilpailijoihin nähden.

Lukuisissa yrityksissä käsitellään jo nyt Excelin avulla yrityksen liiketoimintaan liittyvää dataa. Paljon harvemmassa ovat kuitenkin ne yritykset joissa on pysähdytty kunnolla miettimään miten nuo asiat Excelin avulla kannattaisi hoitaa ja parantaa myös sitä kautta yrityksen asemaa kilpailijoihin nähden. Ja kun kyse on tiheään toistuvista, jopa useamman kerran päivässä suoritettavista rutiineista, voi kyse ajan mittaan olla rahassa mitattuna huomattavista summista.

Jos yrityksessä ei kiinnitetä näihin asioihin huomiota niin vaarana on, että silloin yritykseltä jää saavuttamatta etua joka sen olisi mahdollista saada. Monissa tapauksissa tuo lisä yrityksen tuloksentekokykyyn olisi vieläpä suhteellisen vaivattomasti toteutettavissa.

Vaikka et aiemmin olisi asiaan perehtynytkään niin mahdollisuus kasvattaa yrityksesi kilpailukykyä Excelin avulla voi olla lähempänä kuin nyt aavistatkaan! Tarvitset siihen vain avuksi kokeneen ammattilaisen silmäparin arvioimaan tilannettasi ja kertomaan miltä se näyttää.

Voin auttaa arvioimaan tilannettasi ja tarkastella yhdessä kanssasi miten olisi järkevää edetä.


Ole hyvä ja soita 050 337 9941 ja kysy lisää!Voihan tietysti olla, että et pidä “seikkailuista”. Katsot paremmaksi tyytyä nykyiseen järjestelyyn ja illuusioon “koska kaikki pelaa niin ei ongelmia”. Miksi “korjata sitä mikä ei ole rikki”?

TOSIASIA: Elämme “digitaalista aikakautta” jossa ero voittajien ja häviäjien kesken vain kasvaa koko ajan. Olen nähnyt esimerkkejä molemmista.

Voit kuitenkin tehdä asialle jotakin.

Voit saada siitä “hyvän korvauksen” ihan rahassa mitattuna.

Voin ja haluan auttaa.


Soita 050 337 9941 ja kysy lisää!