Excel-ohjelmointi.fi

Etusivu Hinnoittelu
Soita: 050 337 9941
XML-tiedostojen luonti käy usein kätevästi Excelin ja VBA:n avulla


Yritysten ja muiden organisaatioiden välinen sähköinen tiedonsiirto lisääntyy koko ajan. Nykyään yksi tärkeimmistä välineistä tässä sähköisessä tiedonsiirrossa ovat XML-tyyppiä olevat tiedostot. Näin ollen, yrityksille syntyy usein erilaisia tarpeita XML-tyyppiä olevien tiedostojen luontiin ja käsittelyyn ja vastaanottamiseen. Ja tietysti tuon xml-tiedostojen kanssa tapahtuvan puuhailun halutaan sujuvan mahdollisimman kätevästi ja helposti.

Tällöin on hyvä tietää, että Microsoft Excel -ohjelma tukee hyvin XML-tiedostojen käsittelyä ja luontia. XML:n ja Excelin avulla voit hallita työkirjoja ja tietoja tavoilla, jotka aiemmin olivat mahdottomia tai erittäin vaikeita toteuttaa.

XML-tiedosto on mahdollista luoda helposti Excel-tiedostossa olevasta datasta. Tuon lähtödatan saaminen puolestaan Excel-tiedostoon sopivaan asentoon tapahtuu usein kätevästi VBA-ohjelman avulla. Ja koska kaiken tarkoituksena on saada koko prosessi mahdollisimman "automaattiseksi", voidaan menettely käynnistää yhdellä komennolla ja suorittaa samalla kertaaKun haluat lisätietoja, ole hyvä ja soita 050 337 9941 !